Joulun väripaletti

Niin se joulu vain alkaa pikkuhiljaa lähestyä… Muutamien vastaantulleiden Pinterest lisäysten lisäksi en oikeastaan ollut uhrannut vielä ajatustakaan koko joululle tai jouluvalmisteluille. Tässä pimeydessä, harmaudessa ja työntäyteisessä arjessa joulu on tuntunut niin kaukaiselta. Viikonloppuna satanut ensilumi teki talven tulosta konkreettisen. Syksy on nyt ohi. Vielä täytyy saada valmiiksi monta muuta projektia ennen kuin voin suunnata ajatukseni kotiin ja jouluun. Tämän messinkisen kynttilänjalan näkeminen herätti hieman yllättäen minussa jo pientä intoa valmistautua tulevaan jouluun.

Seuraa käyttäjän Heidi taulua Christmas decoration Pinterestissä.

Messinki kynttilänjalka
House Doctorin Circle kynttilänjalka. Kuva poimittu Royaldesignin verkkokaupasta.

Jouluksi voisin ehkä hankkia muutaman messinkisen esineen tuomaan lämpöä kattauksiin ja asetelmiin.

Meillä joulun väripaletti tulee sisältämään mustaa, messinkiä, valkoista, vaaleaa ja/tai keskiruskeaa puuta ja havunvihreää. Punaiselle värille en ole vielä(kään) lämmennyt.

Joulukollaasi
Kollaasi joulun värimaailmasta. Kynttilänjalat Iittalan Allas ja House Doctorin Circle, Tähti Riike, Antiikkikynttilät Desico, Iittalan Kastehelmi tuikkulyhdyt, värit hiekka ja metsänvihreä, (jota ei näytä enää olevan myynnissä). Havukuva Plantagen.

Oncewed kattaus

Oncewed kattaus 2
Kuvat talvisesta hääkattauksesta on poimittu sivulta: oncewed.com

 

79ideas
Kuva: 79ideas.org
remodelista kynttilät
Kuva: remodelista.com

Lue ajatuksiani joulun väreistä vuodelta 2012 postauksesta Musta joulu (Joka sattuu muuten olemaan ihan ensimmäinen blogipostaukseni, jonka julkaisin silloisessa Sellan blogissa!)


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.