EASTER inspiration

EASTER inspiration

Pääsiäinen, mikä ihana syy askarrella ja sisustaa!

Alla kuvia pääsiäisasetelmasta viime vuodelta. Koristelin muutaman pajunoksan valkoisella silkkipaperilla, mustilla, valkoisilla ja luonnonvärisillä höyhenillä ja asettelin ne ruskeisiin lasipulloihin.

Näistä kuvista näkyy hyvin kuinka asetelma lopulta rakentui. Lisäsin asetelmaan keraamisen pääsiäispupun, maalattuja munia ja muuta rekvisiittaa. Kuvan tarjotin ja metallipurkki ovat molemmat kirppislöytöjä.

Jotain koristeluita on suunnitelmissa myös tälle vuodelle. Muutama idea minulla onkin jo odottamassa toteutusta.

Yleensä istutamme pääsiäisruohot aina viime tipassa. Tänä vuonna olimme ajoissa ja istutimme ruohot jo eilen. Maalasimme myös ensimmäiset pääsiäismunat. Käytössä oli eri värisiä permanent tusseja. Itse valitsin (yllättäen) mustan. Minulla on monta ideaa pääsiäismunien koristeluun ja nyt pääsin toteuttamaan niistä yhden.

Taas kerran olen kerännyt Pinterestiin ideoita pääsiäiskoristeluista, kukista, asetelmista ja askarteluista. Tein taulun jo viime keväänä ja ideoiden kerääminen sen kun jatkuu. Käy kurkkaamassa jos kaipaat vielä ideoita omaan pääsiäiseesi!

Seuraa käyttäjän Heidi taulua Easter | white, black, metals and naturals Pinterestissä.

Laitan kuvia ainakin Instagramin puolelle sitä mukaa kun pääsiäiskoristeita syntyy lisää.

Millaisia koristeluita sinä aiot tehdä pääsiäiseksi?


Voit seurata blogiani Facebookin | Instagramin | Bloglovinin kautta.Leave a Reply

Your email address will not be published.