Blogivaasa go´s Palosaaren kirppis

Blogivaasa go´s Palosaaren kirppis

Tulevalla viikolla on luvassa kirppisviikko kun Blogivaasa go´s Palosaaren kirppis! 

Vaasan alueen bloggaajien yhteisö Blogivaasa ja Palosaaren kirppis tekevät yhteistyötä ja Blogivaasan oman kirppistapahtuman sijasta kymmenen bloggaajaa myy tavaroitaan nyt Palosaaren kirppiksellä parin viikon ajan. Blogivaasa go´s Palosaaren kirppis 22.8. – 4.9.2016.

Ensimmäisellä viikolla (22.8.-28.8.) mukana olivat blogit:
LÖYTÖ | MAIJU SAW | BE INSPIRED BY MEA | AFTER THE STORM | SARAMARIAEXENIA | AAMUKAHVIA JA ILTATEETÄ 

Nyt toisella viikolla (29.8.-4.9.) ovat minun lisäkseni:
IT´S A GOOD DAY | MARIN SILMIN | NORDEMU

Tämän yhteistyön myötä kävin itse ensimmäistä kertaa tuolla pienellä ja siistillä kirpparilla. Se sijaitsee ihan lähellä entistä opiskelijakotiamme. (Osoite Palosaarentie 77.) Kävimme kirppiksellä pari viikkoa sitten lasten kanssa. Positiivinen yllätys oli että autoille on parkkipaikkoja myös rakennuksen sivussa, kadunvarren paikkojen lisäksi.

Tämä viikko on mennyt tavaroiden hinnoittelussa muiden arkitouhujen lomassa. Tänään pääsen vihdoin viemään hinnoittelemani tavarat Palosaaren kirppikselle. Pöytäni sijaitsee ikkunan edessä ja sen numero on 121. Vien myyntiin sisustustavaraa, sisustuskirjoja ja -lehtiä, mutta myös muutaman oman vaatteen, lasten vaatteita, kenkiä, kirjoja ja leluja.

Tuotteiden hinnat liikkuvat 0,10 – 25,00 € välillä. Kalliimmat ovat omia, vähän käytettyjä merkkivaatteita ja lasten ulkovaatteita. Edullisimmat lasten leluja.

Lastenvaatteet ovat pääasiassa kokoa 104-110/116 cm ja muutama saattaa olla siitä edellistä tai seuraavaa kokoa. Kenkiä koossa 26 ja naistenvaatteet ovat kokoa 42-44 / L.


Perheemme tuore koululainen päätti laittaa myyntiin “Petsit” joita hänellä on kaksi samanlaista, jotta saa sitten ostaa niistä tienaamillaan rahoilla jotain erilaisia tilalle. Ylläripusseissa on pikkuisia petsejä (ei näissä pusseissa tulleita) ja normaalikokoiset hän myy kahden euron kappalehintaan.


Sisustuslehtiä [Deko, Avotakka ja Glorian koti] myyn 0,50 €/kpl. Kaikki lehdet ovat suurin piirtein viimeisen vuoden ajalta.

Kaikki tuotteet eivät todennäköisesti tule mahtumaan pöydään kerralla, vaan teen täydennystä viikon aikana.

Kangastilkkukasa odottaa vielä hinnoittelua, joten lähden tästä jatkamaan. Tervetuloa ensi viikolla katsomaan löytyykö pöydästäni jotain sinulle. 🙂


Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest ]Leave a Reply

Your email address will not be published.